Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

ΠΕΤΡΟΣ ΚΟΥΝΑΛΑΚΗΣ





Σεξισμός τύπου Κουναλάκη...

Στο περιοδικό "Λαβύρινθος" είχε δημοσιευθεί τον Ιανουάριο 2004 (αριθ. τεύχ. 7) το ακόλουθο κείμενο για τις σεξιστικές περιπέτειες του συντρόφου Κουναλάκη στην προδικτατορική Ευρώπη...

Οι περιπέτειες του Πέτρου Κουναλάκη 
στη Γερμανία της ειδυλλιακής δεκαετίας του ’60 

Ο ένας σήμερα είναι χαμηλών τόνων σοβαρός πανεπιστημιακός καθηγητής και ο άλλος πολιτικός μικρού βεληνεκούς, συνήθως όμως προτιμώμενος στα τηλεοπτικά παράθυρα όχι για άλλον λόγο, παρά επειδή τα τελευταία έχουν τη δική τους λογική. Άλλωστε για να εμφανίζεται κανείς συχνά στα κανάλια δεν σημαίνει απαραιτήτως ότι είναι ο πιο αξιόλογος.
Ο πρώτος είχε γράψει στα μέσα της δεκαετίας του 1960 μια επιστολή προς την ηγεσία του κόμματός του από το εξωτερικό όπου βρισκόταν. Μια επιστολή διαμαρτυρίας για τον δεύτερο, τον πρώην βουλευτή του Συνασπισμού Πέτρο Κουναλάκη. Τον κατήγγειλε για ανήθικη και ανάρμοστη συμπεριφορά απέναντι σε νεαρές κοπέλες, συντρόφισσες στο κόμμα, «Λαμπράκισσες».
Το κείμενο περιέχει βαριές κατηγορίες για τον κ. Κουναλάκη. Το δημοσιεύουμε ασχολίαστο και αφήνουμε να το σχολιάσει μόνος του ο αναγνώστης. Ο λαλίστατος κ. Κουναλάκης έχει αποχωρήσει και δεν ανήκει σήμερα στον Συνασπισμό, ενώ στις επόμενες εκλογές ίσως είναι υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ. Οφείλουμε να δηλώσουμε όμως ότι δεν γνωρίζουμε να έχει πάει πρόσφατα κάποιο ανάλογο έγγραφο στον Συνασπισμό ή το ΠΑΣΟΚ...

«...Εγώ θα επαναλάβω για μια ακόμη φορά αυτά τα οποία έχουν καταγγελθεί στον κ. Παρασκευόπουλον, διευθυντήν του δημοσιογραφικού σας οργάνου, από τον περασμένο Δεκέμβρη, και θα προσθέσω εκείνα που μου κατηγγέλθησαν στο εν τω μεταξύ, ελπίζω δε αυτά να μη ριφθούν στο καλάθι των αχρήστων, όπως φοβούμαι ότι συνέβη και με τα προηγούμενα. Σας είναι φυσικά γνωστοί δύο από τους εμπίστους ανθρώπους σας στη Δ. Γερμανία, οι Πέτρος Κουναλάκης και Μανώλης Αναστασιάδης. Ξέρετε τις μεθόδους που χρησιμοποιούν και ξέρετε πώς μεταχειρίζονται τους νεαρούς και νεαρές Λαμπράκισσες που τυχαίνει να πέφτουν στα χέρια τους.
Πριν δυο χρόνια εμφανίσθηκε στο Αμβούργο μια κοπέλλα συγγενής του κ. Παρασκευοπούλου, η οποία συμμετείχε στην τότε ιδρυθείσα ομάδα Λαμπράκη του Αμβούργου. Την ημέρα της Χιροσίμα, μετά την τελετήν, επακολούθησε γλέντι. Η κοπέλλα αυτή ήπιε περισσότερο από εκείνο που οι δυνάμεις της της επιτρέπουν να πιει, με αποτέλεσμα να περιέλθει σε κατάσταση μέθης, χάνοντας κυριολεκτικά την επαφή με όσα συνέβαιναν γύρω της.
Η μεθυσμένη ξάπλωσε να κοιμηθεί, ενώ ο Κουναλάκης, του οποίου η γυναίκα έλειπε στην Ελλάδα, ασχολήθηκε με την φοιτήτρια!!! Την κατάσταση της μεθυσμένης κοπέλλας, η οποία έκειτο με χαμένας τας αισθήσεις, την εκμεταλλεύθηκε ο Αναστασιάδης και την εβίασε μπροστά στα μάτια των άλλων, οι οποίοι απελάμβαναν το θέαμα.
Ο Αναστασιάδης εβίασε ένα πτώμα, με τις ευλογίες του Κουναλάκη, του κυρίου πρωταγωνιστή κάθε βρώμικης ιστορίας που λαμβάνει χώρα στη Γερμανία... Μου προξενεί όμως κατάπληξη η στάση του κ. Παρασκευόπουλου, ο οποίος καίτοι γνωρίζει αυτό, εδώ και ένα χρόνο, το απεσιώπησε: Το θύμα κατήγγειλε σε γράμμα της, με ημερομηνία 11.12.65 το γεγονός αυτό στον κ. Παρασκευόπουλο.
Μετά από κάμποσο καιρό ήλθε στη Γερμανία ο κ. Θεοδωράκης. Μια παρέα από το Αμβούργο πήγε να τον υποδεχθεί στο Αννόβερο. Μετά το γλέντι μια Λαμπράκισσα προθυμοποιήθηκε να φιλοξενήσει στο μικρό δωμάτιό της 5 άτομα. Μεταξύ αυτών ευρίσκετο ο Κουναλάκης, η κοπέλλα που σας ανέφερα πάρα πάνω και η ερωμένη του Κουναλάκη! Μόλις η κοπέλλα ξάπλωσε να κοιμηθεί την πλησίασε ο Κουναλάκης και της εζήτησε να κοιμηθεί με έναν άγνωστο από την Στουτγάρδη...».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου